Programozható sütők oktatása 4 óra időtartamban.

Chef: Pásztor Krisztián 0620 354 3010

Információ e-mailen: info@chef-iparikonyhagepek.hu

Az oktatást az ötcsillagos Boscolo hotel prágai konyhafőnöke Pásztor Krisztián tartja, korábban nagy tapasztalatot szerzett már többek között, Gála vacsorák tányérszerviz lebonyolításában, kitelepüléses vendéglátásban, állófogadások, koktél partik, grill, füstölés, sous vide technológiában, LTC sütések, a’la carte rendszerű ételkészítésben, menü étkeztetésben.

Elméleti rész kb. 30 perc:
A sütő kezelését, beállítási lehetőségeit begyakorolják, sütési metódusokhoz kapcsolódó hőmérsékleteket beszélik át.
Kiegészítő beállításokat, mikor milyen következményekkel állítjuk a ventilátor sebességét, kémény nyitását, manuális vízbefecskendezést, stb.
A konyhai munkára testre szabjuk a sütő berendezést. A teljes termék kínálat felülvizsgálata, milyen beállítások közül választhatunk milyen előnyök hátrányok jelentkeznek különböző beállításokkal. Például egy sertés tarját megsüthetnek 5 különböző beállítással két véglet a 80°C 12óra és a 160°C 2óra, nyilván nem ugyanolyan minőségben fog elkészülni.
Gyakorlati rész kb. 3,5 óra:
Több olyan ételt készítenek el közösen, ami az alapanyagok szerint lehetséges.
Szerepelnek gőzben készült ételek, amik nagyban gyorsítják a konyhai munkát és javítják a minőséget, mint például zöldségek párolása, párolt rizs készítése, főtt burgonya, rakottak, csőben sültek előkészítése alapanyagok párolása.
Száraz sütéssel készíthetnek akár rántott húst a sütőben olaj nélkül, natúr, töltött szeleteket, megismerik a maghőmérő segítségével történő sütés technológiáit, hőmérsékleti beállításait. Igény szerint kenyeret pékárút, pizzát, cukrász ipari termékeket, és mindent amit szeretnének és az időkorlátba belefér.
A’la carte üzemelésre beállítják az időpontokat, rendezvényre a főzési metódusokat, éjszakai alacsony hőmérsékletű sütéseket, menü készítésre a lehetőségeket.
Fontos
Az alapanyagokat a konyha üzemeltetője biztosítja, az ár a kiszállási díjat nem tartalmazza, ami 29 Ft/km oda vissza Budapesttől számítva.

Vissza a Bűfé és állófogadás főoldalra >>>

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
olcsobbat.hu