A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Szűrés
Gyártó
Széria méret mélység
Gázégő darabszám
1 - 6
kW
6,7 - 33
Szélesség
400 - 1 200
Ár
0 Ft - 1 078 230 Ft
Google nyelv választó
Kategóriák
Összehasonlítás
TOP termékek
Partnereink

Ipari gáztűzhely


Ipari gáztűzhely, ipari tűzhely nagyon jó árak és modern, gyors és egyszerű vásárlás mellett, széles termékválasztékból a megújult chef-iparikonyhagepek.hu webáruházunkban. A választékunkban megtalálható 2 égős, 4 égős, 5 égős és 6 égőfejes nagykonyhai gáztűzhely vendéglátóipari használathoz és a hozzá tartozó ipari gáztűzhely alkatrészek is az Electrolux és a Hendi gyárak kínálatából. Kellemes vásárlást kívánunk! 


Sorrend:


Sorrend:

Ipari tűzhelyek, gáztűzhelyek, vilanytűzhelyek

Ipari tűzhely, gáztűzhely nagyon jó áron elérhető, modern, gyors és egyszerű a vásárlás mellett, széles termékválasztékból a megújult chef-iparikonyhagepek.hu webáruházunkban. Az ipari tűzhely a konyha központi termelő területe, ezért megkerülhetetlen nagykonyhai gépe egy jól felszerelt professzionális konyhának.

A gyártók mindent megtesznek, hogy az ipari gáztűzhelyek és villanytűzhelyek tervezésénél, hogy olyan funkciókat és tulajdonságokat elérhetővé tegyenek a nagykonyhai gépekben, amik a napi használat során nagy előnyt jelentenek. Ilyen például a gáz tűzhelyek lángja, amely az égőfejek új speciális kiképzének és nagy pontosságának köszönhetően felveszi az edény formáját és méretét bármilyen átmérő esetén, ezáltal elérve a legjobb hatékonyságot.

Az ipari tűzhelyek elérhetőek elektromos és gáz rendszerű kivitelben. A rendelkezésre álló konyhai kialakítás szerint és a szakács által preferált főzési metódus alapján érdemes választani, mert mindegyik kivitelnek vannak előnyei a másikkal szemben. A legjobb megoldás úgy lehet kialakítani, ha az új ipari tűzhely beszerzése előtt az ügyfél igényei alapján értékeljük a készülékeket és beazonosítjuk a tervezett konyhai alkalmazáshoz szükséges legjobb ipari tűzhelyet az ár érték arányt is figyelembe véve.

Az indukciós melegítési technika jellemzője a gyors és hatékony folyamat, nincs maradék hő,  közvetlenül a speciális mágnesezhető edény alját melegíti, ezáltal bizonyos igények mellett ez lehet a legjobb választás, de fontos az összes szempontot figyelembe venni egy készülék kiválasztásakor.

Asztali ipari mobil tűzhelyek

Az asztali ipari tűzhelyekkel a jelenlegi kapacitásunkat tudjuk növelni, illetve látvány konyhában a vendég előtti ételkészítésre biztosítanak lehetőséget.

A leggyakrabban indukciós technológiával biztosítják az ilyen típus felhasználást. Rendelkezésre állnak dupla és wok kivitelben is, hogy az ételkínálatunkat szélesíteni tudjuk és a vendégigényeket a legjobb minőségben tudjuk kiszolgálni. A főző felület mérete és a kw alapján tudjuk kiválasztani az ideális készüléket.

Ipari gáztűzhely

Az ipari gáztűzhelyek között, a gázláng teljesítménye és darabszáma alapján tudjuk a termeléshez igazítani a kapacitásunkat. A készülékek elérhetők mélység szerint több változatban, asztali és szabadon álló kivitelben is, és ezekhez elektromos és gáz légkeveréses sütő is kombinálható az igények szerint.

Ipari villanytűzhely

Az ipari villanytűzhely melegítés technológiája szerint öntöttvas melegítő felületűt, infravörös és indukciós rendszerűt lehet megkülönböztetni egymástól. Az ipari villanytűzhelyeket fűtőfelület formája, mérete és teljesítménye alapján érdemes vizsgálni. A nagykonyhai villanytűzhelyek elérhetők mélység szerint több változatban, asztali és szabadon álló kivitelben is, és ezek is elektromos és gáz légkeveréses sütővel kombinálhatóak a szakács igéynei szerint.

Természetesen az ügyfeleink igényeinek megfelelő tökéletes nagykonyhai tűzhely kiválasztásához személyesen vagy telefonon is kérhet tőlünk segítséget, hogy a termelési stratégia kiválasztása és a megfelelő tervezés elősegítse a hatékony napi működését.

Az egyik leggyakrabban vásárolt ipari gáztűzhely, az Electrolux XP 700 gáztűzhely, 4 égős, villanysütővel. Ennek adatai a kovetkezők:

Ipari gáztűzhely technikai információ:

 • Tápfeszültség: 380-400 V/3N ph/50/60 Hz
 • Felvett teljesítmény: 6 kW
 • Összes Watt: 6 kW
 • Sütő hőfelvétele: 6 kW
 • Elülső égőfejek teljesítménye: 5.5 - 5.5 kW
 • Hátsó égőfejek teljesítménye: 5.5 - 5.5 kW
 • Hátsó égőfejek méretei - mm Ø 60 Ø 60
 • Elülső égőfejek méretei - mm Ø 60 Ø 60
 • Sütő működési hőmérséklete: 140 °C MIN; 300 °C MAX
 • Sütőtér méretei (szélesség): 540 mm
 • Sütőtér méretei (magasság): 300 mm
 • Sütőtér méretei (mélység): 650 mm

Ipari tűzhely súly és méret adatok

 • Nettó súly: 85.75 kg
 • Szállítási súly: 104 kg
 • Szállítási magasság: 1140 mm
 • Szállítási szélesség: 820 mm
 • Szállítási mélység: 860 mm
 • Szállítási térfogat: 0.8 m³

Vissza a nagykonyhai gépek és berendezések TERMÉKKATEGÓRIÁINAK tetejére az ipari gáztűzhely oldalról >>>

Vissza a nagykonyhai gépek és berendezések WEBSHOPUNK tetejére az ipari gáztűzhely oldalról >>>


Webáruház készítés