Ipari húsdaráló
Ipari húsdaráló bemutatása
Ipari húsdaráló gép nagyon jó áron elérhető, modern, gyors és egyszerű vásárlás mellett, széles termékválasztékból a megújult chef-iparikonyhagepek.hu webáruházunkban.
Ön szerint hogyan készítik az éttermek a finom hamburgereket és az egyéb darált húsos finomságokat? Természetesen ezen a szinten már nem lehet húst darálni kézi darálókkal, azaz kereskedelmi húsdarálókat használnak majdnem mindenhol.
A piac modern húsdaráló modellek széles választékát kínálja, minden modell speciális jellemzőivel, különlegességeivel és erősségeivel. A húsdaráló vásárlásakor feltétlenül olvassa el a gép értékeléseket. Ez egy jó módszer, hogy egyértelmű képet kapjon a termék tulajdonságairól, erősségeiről és gyengeségeiről, ha még nem használta a kinézett típust. Ezért készítettünk mi is ilyen hosszú leírást ezen termék kategória taglalásával!
Ha úgy érzi, hogy a megfelelő választás tényleg bonyolult lehet az Ön számára, íme az alábbiakban felsorolt néhány legjobb húskeverő, húsddaráló. Vessen egy pillantást mindegyik gépfunkcióira.
Kis, közepes és nagy teljesítményű ipari húsdaráló gépek
A választékunk legtöbb húsdarálója ideális kis-közepes vendéglátóipari tevékenységekhez, például vendégházakhoz, kis-közepes éttermekhez, pizzériákhoz és hentesüzletekhez. Az összes választékunkban tartott húsdaráló modell megfelel a nemzetközi biztonsági előírásoknak. Vannak olyan modellek, amik speciális alumíniumötvözetből épültek, rendkívül csendes, olajfürdővel kenhető, féreghajtóművel. A tisztítási műveletek megkönnyítése érdekében a legtöbb daráló rozsdamentes acél garatot kapott és az aprítóegységet könnyen le lehet választani a gépek testéről.
A közepes teljesítményű húsdarálók mellett megtalál több modellt, ami alkalmas nagyobb mennyiségek és erősebb teljesítményt igénylő feladatok ellátására is. Ezen nagy teljesítményű, professzionális húsdarálógépek ideálisak nagyobb éttermek, szállodák, közösségi központok, étkezdék és hentesek számára. Ezek a gépek még szilárdabbak, megbízható szerkezettel rendelkezik, és fel vannak szerelve minden biztonsági és higiéniai funkciókkal, amelyeket a legszigorúbb EU-s irányelvek előírnak. Ezeknél az acél fogaskerekeket golyóscsapágyakra vannak szerelve és a hajtást olajfürdőben folyamatosan kenjük. A gépek belső részei, például a garat, az adagoló spirál, a bemeneti nyílás, a penge és a lemez rozsdamentes acélból szokat készülni. A gyors és alapos tisztítás érdekében minden rész szétszedhető egyszerűen, és kézzel vagy mosogatógépben tisztíthatóak. Néhány gépben megtalálható hátrameneti sebességváltó is a maradék termék aprításához.
Az ipari húsdaráló gépet a konyhai előkészítés területén használjuk, segítségével hatékonyan és kiváló minőségben készíthetünk darált húst, krémeket, pástétomokat, töltelékeket. Az nagykonyhai húsdaráló működését tekintve hosszú évek óta bizonyított konstrukciókat alkalmazzák a különböző gyárak, külön hűtés védi a motort a túlmelegedéstől, biztonsági rendszer a megfelelő és biztonságos munkavégzés érdekében.
Ipari húsdaráló kiválasztása
Kapacitást tekintve elérhető 10kg és 3500kg/óra kimeneti teljesítmény között. A különböző elvárások alapján a tárcsa csiga vastagság és darálási méret szerint érdemes az ipari húsdaráló gépet kiválasztani. Tisztítása rendkívül egyszerű, több ipari húsdaráló gép mosogatógépben mosható, ami megkönnyíti a tiszta professzionális munkavégzést.
Több modell sorozathoz további kiegészítőket lehet csatlakoztatni, például automata hamburger formázó (Format A), sajt reszelő egység (Sirman TCG sorozat), kolbász, hurkatöltő, passzírozó adapter.
A leggyakrabban keresett húsdaráló gép a választékunkban a Sirman Denver termékcsalád, ebből is a Sirman Denver TCG 12 nagykonyhai gép. A termékcsalád műszaki adatainak áttekintésével képet kaphat a különböző kapacitások és egyéb paraméterek alakulásával kapcsolatban, hogy minél jobban meg tudja határozni az ön üzleti vállalkozásának legmegfelelőbb gépet.
Modell |
TCG 12 DENVER |
Teljesítmény |
watt 550 - Hp 0,75 |
Áram forrás |
1ph |
Standard korong |
ø mm 6 |
Húsdarálási hozam |
kg/h. 85 |
A |
mm 275 |
B |
mm 190 |
C |
mm 520 |
D |
mm 366 |
E |
mm 100 |
F |
mm 374 |
G |
mm 452 |
Nettó tömeg |
kg 22 |
Szállítási méret |
mm 590x410x390 |
Bruttó tömeg |
kg 25 |
HS-CODE |
84385000 |
Természetesen az Ön igényeinek tökéletes húsdaráló gép kiválasztásához személyesen vagy telefonon is kérhet segítséget, hogy a termelési stratégia kiválasztása és a megfelelő tervezés elősegítse a hatékony napi működését.
Nézze meg az egyik Sirman ipari húsdaráló gépet működés közben:
Húsdaráló kiegészítők
Amennyiben szüksége van a professzionális húsdaráló géphez kiegészítőkre, mint hurkatöltő, kolbásztöltő vagy hamburger pogácsa készítő, nézze meg a Húsdaráló kiegészítő termékkategóriánkat.
A különböző ipari, nagykonyhai húsdarálókhoz rengeteg kiegészítő is kapható a webáruházunkban, például:
- hamburger pogácsa készítő
- hamburger pogácsa formák
- kolbásztöltő, hurkatöltő és még sok egyéb kiegészító.
A kiegészítők melett az általunk forgalmazott húsdaráló gépek javításához, felújjításához megrendelheti a szükséges eredeti gyári alkatrészeket, amiket 1-2 hét alatt eljuttatunk önökhöz.
Alábbiakban gyorsan áttekinthetik a teljes húsdaráló kínálatunk listáját.
Amennyiben nem találja az Önnek megfelelő gépet a webáruházunk jelenlegi kínálatában, akkor tekintse meg itt a teljes Sirman ipari húsdaráló választékot.
Húsdaráló biztonsági előírások
A hiányzó szabványok és biztonsági eljárások alkalmazása veszélyes lehet. A gép használója a következő utasításokat kell betartania:
- Minden szabály, a környezetbe való beillesztés és törvények és / vagy alkalmazandó szabványok; különös tekintettela szállított gépet megelőzően a rögzített üzemhez és annak csatlakoztatásához / működéséhez,
- Minden további utasítás és figyelmeztetés, amely az adott géphez mellékelt műszaki / grafikai dokumentáció részét képezi. A személyzet másként nem rendelkezik amely végrehajtja a telepítési beavatkozásokat,csatlakozás, karbantartás, összeszerelés és újrafelhasználás, sérülések vagy meghibásodások, bontás és szétszerelés szakképzett személyzetnek kell lennie biztonsági dolgokat és a fennmaradó kockázatokról a biztonsági kérdésekkel kapcsolatos hatáskörökkel karbantartási alkalmazottak.
A húsdaráló gépek kifejlesztése előtt természetesen kézi húsdaráló segítségével dolgoztak a szakácsok és segédjeik. Ez nagy energiát igényelt és hosszab átfutási ideje volt. A mai napra pedig már nemhogy csak a húsdarálási folyamat került felgyorsításra, hanem a darált hús előkészítése is. A különböző csatolható kiegészítők segítségével automatikusan lehet előállítani hamburger pogácsákat. Kolbásztöltő segítségével pedig automatikusan lehet tölteni a finom receptek alapján a kolbászokat.
Húsdaráló összefoglalás
Ipari húsdaráló berendezéseink mindegyike megbízható kiforrott konstrukció, professzionális kivitel könnyen tisztítható, alkatrész ellátás utolsó csavarig biztosított, Ventillációs hűtéssel elátott kivitel, szakszervíz garancia időben és utána is biztosítja a szakszerű karbantartást esetleges felmerült javítási feladattokat.
Sirman húsdaráló
- Rozsdamentes fej elérhető hozzá.
- Daráló tárcsa több féle méretben elérhető: 10,12,14,16,18mm
- Paradicsom passzírozó fej elérhető hozzá
- Kolbásztöltő fej elérhető hozzá
Teljesítmény: Fama
- TS 8 5kg sertés comb ledarálása mindössze 10perc alatt elvégzi a gép (30kg/óra)
- TS 12 10kg sertés comb ledarálása mindössze 3perc alatt elvégzi a gép (200kg/óra)
- TS 12 20kg sertés comb ledarálása mindössze 4perc alatt elvégzi a gép (300kg/óra)
Teljesítmény: Sirman
- TS 12 10kg sertés comb ledarálása mindössze 4perc alatt elvégzi a gép (150kg/óra)
- TS 22 20kg sertés comb ledarálása mindössze 6perc alatt elvégzi a gép (200kg/óra)
Azok a felhasználók, akik vásároltak már ipari húsdarálót, és azt egy ideig használták már, jellemzően folymatosan áttekintik a teljes elektromos húsdaráló piacot. Ezek a gépek nagyon hatékonyak nagy mennyiségű hús feldolgozása és darálása szempontjából. A hús lehet lágy vagy kemény a gépek használatával a felhasználónak egyre megy. Ezekkel a kereskedelmi húsdarálókkal általában bármilyen típusú húst feldolgozhatnak, még akkor is, ha csontok vannak benne. Ezek az ipari húsdarálók általában kereskedelmi célokra kerülnek felhasználásra, de ha otthon is nagy mennyíségű és változó minőségű darálthúsra van szükség, akkor olykor-olykor háztartásokba is kerülnek belőlük.
Az is növeli az előnyeit ezeknek a kereskedelmi húsdarálóknak, hogy csak szükség esetén kell elővenni őket, és használat és mosogatást követően kényelmes módon tárolhatók, hogy ne legyen útban a több nagykonyhai folyamatban. Ez az az ipari konyhagép, aminél tényleg nagyon kevés helyre van szükségük a telepítéshez és a tároláshoz is, és áthelyezés könnyű, hiszen a gép önsúlya is alacsony. Mindegyik rozsdamentes acélból készül, és ezért hosszú ideig használható. Ez növeli a felhasználó kényelmét is, mivel a daráló tisztítása nagyon egyszerű.
Az ilyen áttekintő leírások atolvasása kiemelkedően fontos azon vásárlók számára, akik meg akarják vásárolni számukra a legjobb ipari húsdarálót. A megjegyzések, az adatok és az információk segítenek megérteni ezeknek a darálóknak a tulajdonságait, előnyeit-hátrányait. A Vevő így most már könnyebben választhat és megvásárolhatja a legmegfelelőbb modellt, amely legjobban fogja szolgálni a kitűzött célokat.
Miután áttekintette ezeket az elektromos húsdarálóval kapcsolatos szempontokat, megbízhatóan eldöntheti, hogy melyik modellt vásárolja meg. Ez abban támogatja, hogy jobb megtérülést érjen el a vásárlásból.
Vissza a nagykonyhai gépek és berendezések WEBSHOPUNK tetejére az ipari húsdaráló oldalról >>>