A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Szűrés
Gyártó
Kapacitás liter
5 - 40
Ár
0 Ft - 722 630 Ft
Google nyelv választó
Kategóriák
Összehasonlítás
TOP termékek
Partnereink

Habverő gép, dagasztógép


Sorrend:

-17%
-15%
-13%

Sorrend:

Ipari dagasztógép habverő gép keverőgép nagyon jó áron elérhető, modern, gyors és egyszerű vásárlás mellett, széles termékválasztékból a megújult chef-iparikonyhagepek.hu webáruházunkban. Az ipari nagykonyhai cukrászati dagasztó keverő habverő gép az egyik legfontosabb gép a sütemények és egyéb tészta alapú ételek előkészítésénél. Széles választékunkban megtalálhatóak a Sirman, Electrolux, Hendi és Maxima gyártók gépei.

A keverő gép választásakor érdemes figyelembe venni a gép teljesítményét, a keverő tál kapacitását, a sebességfokozatok állíthatóságát és a gép áramforrását.

Nálunk az egyik leggyakrabban vásárolt gép a Sirman Plutone 10, aminek 10 literes a keverő tálja, 3 sebességfokozattal rendelkezik, 450 watt teljesítményű és 1 fázisú áramellátással van szerelve.

Az ipari habverő gép nemzetközi elnevezése "planetary mixer" a berendezés működési rendszeréből jön, hogy a habverő kar és fej munka közben úgy mozog mint a bolygók "planets" a pályáikon. A választékunkban található gépek alkalamasak tészták, krémek, mártások és más igényes desszertek összetevőinek kikeverésére erős és gyors keverő működéssel.

Továbbá gépeink alkalmasak a nagyobb és kissebb cukrászatok és nagyobb professzionális konyhák kiszolgálására is. A fő különbségek általában az építésükhöz használt anyagokban, szerkezetükben és kinézetükben vannak.

További jellemzői, hogy a gép erős homokfúvott acélból készüt, a keverőtál rácsos fedővel védett, könyen kiszedhető rozsdamentes acél keverő tállal, biztonsági kapcsolóval van szerelve, acél és aluminium habverőfejjel, aluminium spatulával és dagasztófejjel, 3 sebességes kivitel acél hajtás házzal, hűtött motorral került kialakításra.

Technical Specifications:

Technical Data:

Model

Plutone 10

Power

watt 450

Power source

1ph

Bowl capacity

lt 10

Speed 1 - revolutions

rpm 108

Speed 2 - revolutions

rpm 195

Speed 3 - revolutions

rpm 355

A

mm 360

B

mm 345

C

mm 440

D

mm 500

E

mm 630

Net weight

kg 40

Shipping

mm 470x550x750

Gross weight

kg 55

HS-CODE

84381090

Ipari-habvero-gep-Sirman-Plutone.pdf

Vissza a nagykonyhai gépek és berendezések TERMÉKKATEGÓRIÁINAK tetejére az ipari habverő gép oldalról >>>

Vissza a nagykonyhai gépek és berendezések WEBSHOPUNK tetejére az ipari keverő gép oldalról >>>


Webáruház készítés