Electrolux ipari botmixer 353mm, 350W


Electrolux ipari botmixer Bermixer PRO 350W
Electrolux ipari botmixer 353mm, 350W

Chef: Pásztor Krisztián 0620 354 3010

Információ e-mailen: info@chef-iparikonyhagepek.hu

Az ipari botmixer főbb jellemzői

Az Electrloux ipari, nagykonyhai botmixer a felső kategóriában nagyon jó áron kapható nálunk a chef-iparikonyhagepek.hu nagykonyhai gépek webáruházban. Forduljon hozzánk bizalommal, mindenben segíteni fogunkAz Electrolux Ipari Botmixer 353mm, 350W változtatható sebesség beállítással nagyon jó választás a közepes mennyiségű nagykonyhai étel készítéséhez 30 liter mennyiségig.

A fenti ipari kézi mixer rozsdamentes acél csővel és fali tartóval rendelkezik. Nagy lábasokban használható a főzési folyamat során. A bajonett rendszernek köszönhetően a tartozékok könnyedén, szerszámok használata nélkül eltávolíthatóak. Az eltávolítható tengely és a kés könnyű tisztítást tesz lehetővé. Kényelmes fogás. Elektronikus sebességváltoztatás az étel mennyiségétől függő sebességszabályzással. Elektronikus sebességnövelés a + és - gombbal. Maximális sebesség: 9000 ford./perc. Túlterhelés figyelmeztető lámpa. A tengelyrögzítő retesz megakadályozza a működés közbeni kilazulást. A habverő választható tartozékként rendelhető.

A nagykonyhai botmixer étellel érintkező részei - szár, penge, tengely - szerszámok nélkül teljesen szétszedhetőek és egyszerű tisztítani őket. Közvetlenül edényekben használható: max. 30 literesben a 35cm-es szárral, 50 literesben a 45cm-es szárral. Az alábbiakkal szállítva. • lapos aljú motor • rozsdamentes acél szár • helytakarékos fali tartó. A könnyű súly, az ergonómikus markolat, az állítható sebesség egyszerűvé és gyorssá teszi a munkafolyamatot. Fröccsenés gátló késburkolat. Bayonet rendszerű szerszám csatlakozás. Túlmelegedést visszajelző figyelmeztető lámpa. Mosogatógépben tisztítható szár, kés és habverőfejek. Biztonsági funkció: mindkét kéz szükséges a mixer elindításához. 50 - 300 adag elkészítéséhez. Levehető a motor a könnyű tisztításért. A bayonet rendszernek köszönhetően a tartozékok szerszámok nélkül eltávolíthatók. Piros fény villog, ha a készülék túltöltöttség alatt van. Teljesítmény: 350 W. Maximális sebesség: 9000 ford/perc. Motor léghűtéses rendszerrel. Túlmelegedés elleni védelemmel ellátott (a hosszú, intenzív használat esetére). A Smart sebesség szabályzás biztosítja a használattól függő megfelelő teljesítményt. Vízálló motoregység (a kezelői gombok IP55, a készülék IP34 védettségi szintű)

 

Az ipari kézi botmixer adatai

Alapadatok

Teljesítmény: 350 watt

Szárhossz:     353 mm

Javasolt maximális kapacitás: 30 liter étel

Méretek

Magasság:  665 mm

Szélesség:  138 mm

Mélység:     120 mm

A fenti ipari merülő mixer megtekinthető az ADATOK fülön szereplő weboldalon is.

Vissza az ipar botmixer termékkategóriába >>>

Vissza az Ipari botmixer, kézi mixer főoldalra >>>

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
olcsobbat.hu