Alap gőzpároló oktatás 3 óra időtartamban

Alap gőzpároló oktatás 3 óra időtartamban
Alap gőzpároló oktatás 3 óra időtartamban

Chef: Pásztor Krisztián 0620 354 3010

Információ e-mailen: info@chef-iparikonyhagepek.hu

Az oktatást az ötcsillagos Boscolo hotel prágai konyhafőnöke Pásztor Krisztián tartja, korábban nagy tapasztalatot szerzett már többek között, Gála vacsorák tányérszerviz lebonyolításában, kitelepüléses vendéglátásban, állófogadások, koktél partik, grill, füstölés, sous vide technológiában, LTC sütések, a’la carte rendszerű ételkészítésben, menü étkeztetésben.

Elméleti rész kb. 30 perc:
A sütő kezelését, beállítási lehetőségeit begyakorolják, sütési metódusokhoz kapcsolódó hőmérsékleteket beszélik át.
Kiegészítő beállításokat, mikor milyen következményekkel állítjuk a ventilátor sebességét, kémény nyitását, manuális vízbefecskendezést, stb.
A konyhai munkára testre szabjuk a sütő berendezést. A teljes termék kínálat felülvizsgálata, milyen beállítások közül választhatunk milyen előnyök hátrányok jelentkeznek különböző beállításokkal. Például egy sertés tarját megsüthetnek 5 különböző beállítással két véglet a 80°C 12óra és a 160°C 2óra, nyilván nem ugyanolyan minőségben fog elkészülni.

Gyakorlati rész kb. 2,5 óra:
Több olyan ételt készítenek el közösen ami az alapanyagok szerint lehetséges.
Szerepelnek gőzben készült ételek, amik nagyban gyorsítják a konyhai munkát és javítják a minőséget, mint például zöldségek párolása, párolt rizs készítése, főtt burgonya, rakottak, csőben sültek előkészítése alapanyagok párolása.
Száraz sütéssel készíthetnek akár rántott húst a sütőben olaj nélkül, natúr, töltött szeleteket, megismerik a maghőmérő segítségével történő sütés technológiáit, hőmérsékleti beállításait. Igény szerint kenyeret pékárút, pizzát, cukrász ipari termékeket, és mindent amit szeretnének és az időkorlátba belefér.
A’la carte üzemelésre beállítják az időpontokat, rendezvényre a főzési metódusokat, éjszakai alacsony hőmérsékletű sütéseket, menü készítésre a lehetőségeket.
Fontos
Az alapanyagokat a konyha üzemeltetője biztosítja, az ár a kiszállási díjat nem tartalmazza, ami 29Ft/km oda vissza Budapesttől számítva.

Vissza a Bűfé és állófogadás főoldalra >>>

Gyári adat link:
Nettó ár: 79 990 Ft+Áfa= Bruttó:101 587 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Hasonló termékek
Adatok
Gyártó
Saját termék
Cikkszám
1
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu