Új étlap, menük írása, bevezetése, standardizálása napi konyhai munkai folyamatok kialakítása

Új étlap, menük írása, bevezetése, standardizálása napi konyhai munkai folyamatok kialakítása
Új étlap, menük írása, bevezetése, standardizálása napi konyhai munkai folyamatok kialakítása

Chef: Pásztor Krisztián 0620 354 3010

Információ e-mailen: info@chef-iparikonyhagepek.hu

Új egység konyhai munka felépítése

Vissza a Bűfé és állófogadás főoldalra >>>

Gyári adat link:
Nettó ár: 98 990 Ft+Áfa= Bruttó:125 717 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Új és meglévő konyhai egység feladatainak felépítése.

A rendszer kiépítését az ötcsillagos Boscolo hotel prágai konyhafőnöke Pásztor Krisztián végzi, aki korábban a Magyar Parlament konyhafőnöke volt 8 évig és dolgozott több Michelin csillagos konyhafőnökkel is az Egyesült Államokban, Angliában, Írországban, Görögországban, ahol tovább csiszolta a korábban megismert ismereteit és használt technológiát.

Alap működés biztosítása:

Ételekkel kapcsolatosan:
- Meghatározzuk az étlap szerkezetét (szezon, szélesség, mélység)
- Meghatározzuk az ételek adagok méretét, tálalás stílusát
- Elkészítjük a technológiai leírásokat minden ételhez
- Elkészítjük az allergia szabályzatnak megfelelően a jelöléseket
- Elkészítjük a kalkulációkat minden ételhez
- Elkészítjük a fotókat minden ételhez
- Tréning a konyhai dolgozóknak


Gazdaságos működést támogató lépések :
- Árurendelés folyamatának kialakítása
- A konyhai kapacitás megfelelő kihasználása (munkaerő és fizikai lehetőségek alapján)
- Modern technológia alkalmazása a mindennapi ételkészítésben
- Selejt csökkentése, tárolási idő meghosszabbítása vákuumtechnológiával
- Munkaszervezés (időben és személyekben ezek rögzítése)
- Feladatkörök felelősségek meghatározása
- Alapanyagok nyomon követése leltár program használatával(alapanyag költség meghatározása)

Fontos! A rendszer kiépítésének díja egyéni felmérést igényel a személyes egyeztetés mindenképpen javasolt, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, írja le igényeit, elképzelését.

Egyéb opciók:
Sous vide rendszer kiépítése lásd sous vide oktatás
Rendezvényre való konyhai munkaszervezés felépítése
Adatok
Gyártó
Saját termék
Cikkszám
5
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu