A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Google nyelv választó
Kategóriák
Összehasonlítás
TOP termékek
Partnereink
Termék részletek


Új étlap, menük írása, bevezetése, standardizálása napi konyhai munkai folyamatok kialakítása

Új étlap, menük írása, bevezetése, standardizálása napi konyhai munkai folyamatok kialakítása
Nagykonyhai gépek, berendezések kategóriái >Rendezvényre ötletek >Új egység konyhai munka felépítésének kiépítése
99 500 Ft +Áfa126365
Új egység konyhai munka felépítése
  • Új és meglévő konyhai egység feladatainak felépítése.

    A rendszer kiépítését az ötcsillagos Boscolo hotel prágai konyhafőnöke Pásztor Krisztián végzi, aki korábban a Magyar Parlament konyhafőnöke volt 8 évig és dolgozott több Michelin csillagos konyhafőnökkel is az Egyesült Államokban, Angliában, Írországban, Görögországban, ahol tovább csiszolta a korábban megismert ismereteit és használt technológiát.

    Alap működés biztosítása:

    Ételekkel kapcsolatosan:
    - Meghatározzuk az étlap szerkezetét (szezon, szélesség, mélység)
    - Meghatározzuk az ételek adagok méretét, tálalás stílusát
    - Elkészítjük a technológiai leírásokat minden ételhez
    - Elkészítjük az allergia szabályzatnak megfelelően a jelöléseket
    - Elkészítjük a kalkulációkat minden ételhez
    - Elkészítjük a fotókat minden ételhez
    - Tréning a konyhai dolgozóknak


    Gazdaságos működést támogató lépések :
    - Árurendelés folyamatának kialakítása
    - A konyhai kapacitás megfelelő kihasználása (munkaerő és fizikai lehetőségek alapján)
    - Modern technológia alkalmazása a mindennapi ételkészítésben
    - Selejt csökkentése, tárolási idő meghosszabbítása vákuumtechnológiával
    - Munkaszervezés (időben és személyekben ezek rögzítése)
    - Feladatkörök felelősségek meghatározása
    - Alapanyagok nyomon követése leltár program használatával(alapanyag költség meghatározása)

    Fontos! A rendszer kiépítésének díja egyéni felmérést igényel a személyes egyeztetés mindenképpen javasolt, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, írja le igényeit, elképzelését.

    Egyéb opciók:
    Sous vide rendszer kiépítése lásd sous vide oktatás
    Rendezvényre való konyhai munkaszervezés felépítése
  • Gyártó
    Saját termék
    Cikkszám
    5
Webáruház készítés