Új étlap, menük írása, bevezetése, standardizálása napi konyhai munkai folyamatok kialakítása

Új étlap, menük írása, bevezetése, standardizálása napi konyhai munkai folyamatok kialakítása
Új egység konyhai munka felépítése
Nettó ár: 89 990 Ft+Áfa= Bruttó:114 287 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Új és meglévő konyhai egység feladatainak felépítése.

A rendszer kiépítését az ötcsillagos Boscolo hotel prágai konyhafőnöke Pásztor Krisztián végzi, aki korábban a Magyar Parlament konyhafőnöke volt 8 évig és dolgozott több Michelin csillagos konyhafőnökkel is az Egyesült Államokban, Angliában, Írországban, Görögországban, ahol tovább csiszolta a korábban megismert ismereteit és használt technológiát.

Alap működés biztosítása:

Ételekkel kapcsolatosan:
- Meghatározzuk az étlap szerkezetét (szezon, szélesség, mélység)
- Meghatározzuk az ételek adagok méretét, tálalás stílusát
- Elkészítjük a technológiai leírásokat minden ételhez
- Elkészítjük az allergia szabályzatnak megfelelően a jelöléseket
- Elkészítjük a kalkulációkat minden ételhez
- Elkészítjük a fotókat minden ételhez
- Tréning a konyhai dolgozóknak


Gazdaságos működést támogató lépések :
- Árurendelés folyamatának kialakítása
- A konyhai kapacitás megfelelő kihasználása (munkaerő és fizikai lehetőségek alapján)
- Modern technológia alkalmazása a mindennapi ételkészítésben
- Selejt csökkentése, tárolási idő meghosszabbítása vákuumtechnológiával
- Munkaszervezés (időben és személyekben ezek rögzítése)
- Feladatkörök felelősségek meghatározása
- Alapanyagok nyomon követése leltár program használatával(alapanyag költség meghatározása)

Fontos! A rendszer kiépítésének díja egyéni felmérést igényel a személyes egyeztetés mindenképpen javasolt, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, írja le igényeit, elképzelését.

Egyéb opciók:
Sous vide rendszer kiépítése lásd sous vide oktatás
Rendezvényre való konyhai munkaszervezés felépítése
Adatok
Gyártó
Saját termék
Legjobb ár? Közvetlen gyárakkal vagyunk kapcsolatban, több gép esetén tudunk kedvezményes szállítási opciót, ami jelentősen csökkenteni a termék egységárát. Leggyorsabb szállítás? Egyes gyártóknál van lehetőség Expressz szállításra, folyamatban rendeléshez adni további terméket. Kérem keressen bizalommal telefonon a lehetőségekről egyeztetni: Pásztor Krisztián +3620 3543010 info@chef-iparikonyhagepek.hu
Cikkszám
5
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu