Új étlap, menük írása, bevezetése, standardizálása napi konyhai munkai folyamatok kialakítása

Új étlap, menük írása, bevezetése, standardizálása napi konyhai munkai folyamatok kialakítása
Új egység konyhai munka felépítése
99 500 Ft +Áfa
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Új és meglévő konyhai egység feladatainak felépítése.

A rendszer kiépítését az ötcsillagos Boscolo hotel prágai konyhafőnöke Pásztor Krisztián végzi, aki korábban a Magyar Parlament konyhafőnöke volt 8 évig és dolgozott több Michelin csillagos konyhafőnökkel is az Egyesült Államokban, Angliában, Írországban, Görögországban, ahol tovább csiszolta a korábban megismert ismereteit és használt technológiát.

Alap működés biztosítása:

Ételekkel kapcsolatosan:
- Meghatározzuk az étlap szerkezetét (szezon, szélesség, mélység)
- Meghatározzuk az ételek adagok méretét, tálalás stílusát
- Elkészítjük a technológiai leírásokat minden ételhez
- Elkészítjük az allergia szabályzatnak megfelelően a jelöléseket
- Elkészítjük a kalkulációkat minden ételhez
- Elkészítjük a fotókat minden ételhez
- Tréning a konyhai dolgozóknak


Gazdaságos működést támogató lépések :
- Árurendelés folyamatának kialakítása
- A konyhai kapacitás megfelelő kihasználása (munkaerő és fizikai lehetőségek alapján)
- Modern technológia alkalmazása a mindennapi ételkészítésben
- Selejt csökkentése, tárolási idő meghosszabbítása vákuumtechnológiával
- Munkaszervezés (időben és személyekben ezek rögzítése)
- Feladatkörök felelősségek meghatározása
- Alapanyagok nyomon követése leltár program használatával(alapanyag költség meghatározása)

Fontos! A rendszer kiépítésének díja egyéni felmérést igényel a személyes egyeztetés mindenképpen javasolt, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, írja le igényeit, elképzelését.

Egyéb opciók:
Sous vide rendszer kiépítése lásd sous vide oktatás
Rendezvényre való konyhai munkaszervezés felépítése
Adatok
Gyártó
Saját termék
Cikkszám
5
Webáruház készítés
olcsobbat.hu