Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Új és meglévő konyhai egység feladatainak felépítése.
A rendszer kiépítését az ötcsillagos Boscolo hotel prágai konyhafőnöke Pásztor Krisztián végzi, aki korábban a Magyar Parlament konyhafőnöke volt 8 évig és dolgozott több Michelin csillagos konyhafőnökkel is az Egyesült Államokban, Angliában, Írországban, Görögországban, ahol tovább csiszolta a korábban megismert ismereteit és használt technológiát.
Alap működés biztosítása:
Ételekkel kapcsolatosan:
- Meghatározzuk az étlap szerkezetét (szezon, szélesség, mélység)
- Meghatározzuk az ételek adagok méretét, tálalás stílusát
- Elkészítjük a technológiai leírásokat minden ételhez
- Elkészítjük az allergia szabályzatnak megfelelően a jelöléseket
- Elkészítjük a kalkulációkat minden ételhez
- Elkészítjük a fotókat minden ételhez
- Tréning a konyhai dolgozóknak
Gazdaságos működést támogató lépések :
- Árurendelés folyamatának kialakítása
- A konyhai kapacitás megfelelő kihasználása (munkaerő és fizikai lehetőségek alapján)
- Modern technológia alkalmazása a mindennapi ételkészítésben
- Selejt csökkentése, tárolási idő meghosszabbítása vákuumtechnológiával
- Munkaszervezés (időben és személyekben ezek rögzítése)
- Feladatkörök felelősségek meghatározása
- Alapanyagok nyomon követése leltár program használatával(alapanyag költség meghatározása)
Fontos! A rendszer kiépítésének díja egyéni felmérést igényel a személyes egyeztetés mindenképpen javasolt, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, írja le igényeit, elképzelését.
Egyéb opciók:
Sous vide rendszer kiépítése lásd sous vide oktatás
Rendezvényre való konyhai munkaszervezés felépítése
A rendszer kiépítését az ötcsillagos Boscolo hotel prágai konyhafőnöke Pásztor Krisztián végzi, aki korábban a Magyar Parlament konyhafőnöke volt 8 évig és dolgozott több Michelin csillagos konyhafőnökkel is az Egyesült Államokban, Angliában, Írországban, Görögországban, ahol tovább csiszolta a korábban megismert ismereteit és használt technológiát.
Alap működés biztosítása:
Ételekkel kapcsolatosan:
- Meghatározzuk az étlap szerkezetét (szezon, szélesség, mélység)
- Meghatározzuk az ételek adagok méretét, tálalás stílusát
- Elkészítjük a technológiai leírásokat minden ételhez
- Elkészítjük az allergia szabályzatnak megfelelően a jelöléseket
- Elkészítjük a kalkulációkat minden ételhez
- Elkészítjük a fotókat minden ételhez
- Tréning a konyhai dolgozóknak
Gazdaságos működést támogató lépések :
- Árurendelés folyamatának kialakítása
- A konyhai kapacitás megfelelő kihasználása (munkaerő és fizikai lehetőségek alapján)
- Modern technológia alkalmazása a mindennapi ételkészítésben
- Selejt csökkentése, tárolási idő meghosszabbítása vákuumtechnológiával
- Munkaszervezés (időben és személyekben ezek rögzítése)
- Feladatkörök felelősségek meghatározása
- Alapanyagok nyomon követése leltár program használatával(alapanyag költség meghatározása)
Fontos! A rendszer kiépítésének díja egyéni felmérést igényel a személyes egyeztetés mindenképpen javasolt, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, írja le igényeit, elképzelését.
Egyéb opciók:
Sous vide rendszer kiépítése lásd sous vide oktatás
Rendezvényre való konyhai munkaszervezés felépítése
Adatok
Gyártó
Saját termék
Cikkszám
5
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!