Nagykonyhai gépek, berendezések: ipari mosogatógép, ipari húsdaráló …

Írjon nekünk  itt jobbra a Messengeren >

Cégünk professzionális nagykonyhai berendezések és gépek értékesítésével foglalkozik.

Kiemelkedő minőségű ételeket szeretne hatékonyan elkészíteni? Vásároljon tőlünk modern, magas minőségű nagykonyhai gépeket, berendezéseket és profi háztartási konyhagépeket többek között ipari húsdarálót, ipari dagasztógépek, ipari szeletelőgépek, ipari sütők, ipari hűtők és mosogatógépek kategóriákból!

Termékkategóriákban bal felül megtalálja teljes választékunkat, több mint 1000 nagykonyhai gép közül választhat.

Leggyakrabban keresett nagykonyhai gépek


Nagykonyhai berendezések, nagykonyhai gépek és alkatrészek webshop bemutatkozás

Kedves Látogató!

Azért hoztuk létre ezt a nagykonyhai berendezések és nagykonyhai gépek eladásávla foglalkozó kereskedő céget és a webáruházat, hogy Önöknek kényelmesen, minőségi ipari konyha gépeket,  berendezéseket tudjunk szállítani jó áron, akár a beüzemelés mellé professzionális oktatással később szükséges alkatrészek ellátásával. Több mint 15 év nagykonyhai séf tapasztalat áll mögöttünk, ezáltal hitelesen tudunk segíteni Önöket bármely szakmai kérdésük megválaszolásában. Ha bizonyos nagykonyhai berendezéseket nem találnak a jelenlegi választékunkban, kérem keressenek bennünket e-mailen vagy telefonon, szívesen segítünk bármilyen személyre szabott ajánlattal jó áron. Nagyon büszkék vagyunk a szolgáltatásunk szinvonalára és a munkatársaink vevőcentrikus mindennapi munkájára. Nálunk minden kérése megoldásra kerül és emelett törekszünk legjobb áron minőségi nagykonhai gépeket tartani a naprakész piaci és technológiai ismereteink segítségével.

Nagykonyhai berendezések, gépek gyártóiNagykonyhai berendezés gyártók

Kiemelkedő minőségű nagykonyhai berendezés gyártók termékeit forgalmazzuk, akik bizonyítottak már a piacon. A modern konyhatechnológiákat igénylő magas minőségű, ízletes ételek hatékony elkészítéséhez egyre több vendéglátó vállalatnál a magasabb minőségű, gyorsabb, kevesebb meghibásodású és hosszabb élettartamú nagykonyhai gépek, berendezések részesülnek előnyben, amivel a versenyképességüket nagymértékben fokozzák. Ezek a gyártók a teljesség igénye nélkül és nem sorbarendezve:

Sirman, Maxima, Electrolux, Hendi, Zanussi, Inter-com, GGF.

Nagykonyhai gépek kategóriái

Keressen bizalommal minket a megszokott Nagykonyhai gépek, nagykonyhai berendezések kategóriáival kapcsolatban. A következő kategóriákból válogathatnak:

Előkészítő gépek, Bár gépek, Botmixer, kézi habverő, Burgonyakoptató, Dagasztógép,  tésztagép, Edények - polikarbonát, Edények - polipropilén, Edények - Feketepolikarbonát,  Fritőz,  olajsütő, Fóliahegesztő gép, GN edények, GN edények Kitchen Line, GN edények Profi line, GN edények perforált, Főzőüst,  Billenő serpenyő, Fazék lábas magas lábas,  serpenyők, Habverő gép, Húsdaráló, Húskeverő,  csontfűrész, Húsdaráló kiegészítők, Asztali hűtőszekrény, Álló hűtőszekrény, Álló fagyasztó -18°C, Bor hűtő, Hűtőkamra, Sokkoló hűtőszekrény, Mobil tűzhely, Gáztűzhely, Villanytűzhely, Jég gép, Konyhai kiegészítők, Kutter, Lábas,  fazék, magaslábas, Látvány pult, Látvány konyha, Melegentartás, Mikrohullámú sütő, Mosogató gép, Mosogatógép - Átadó, Pacojet, Thermomix, Rostlap, grill lap, lávaköves, Sajtreszelő, Serpenyők, Sous vide gépek és háztartási szett, Sütő főző gépek, Sütés,  gőzölés, Sütő pizzasütő kemence, Villanysütők, gőzölők, Gázsütők, gőzölők, Sütő kiegészítők, Szeletelő gépek felvágotthoz, Szeletelőgép zöldséghez, Szendvicssütő, szalamander, Tésztagépek, Tésztafőző, Turmix,  Ital adagolók, Vákuumfóliázó,  Vákuumcsomagológép, Rozsdamentes bútor, munkaasztal és Rendezvényekre szánt ötleteinkkel.

Nagykonyhai gép webáruház

Megújult webshopunk az egyik legmodernebb nagynkonyhai gépek széles választékát kínáló webáruház, ahol a tapasztalatok alapján a látogatói élmény is magas és jó áron szepelnek a különböző gépek. A következő magasabb termékcsoportokban válogathatnak a termékeink közül:

 • Nagykonyhai előkészítő gépek: ipari húsdaráló, ipari dagasztógép és még sok más.
 • Nagykonyhai sütés - főzés gépei: ipari gáztűzhely, villanytűzhely, kombi sütő és még sok más.
 • Nagykonyhai tálalás és csomagolás eszközei, gépei
 • Hűtés és sokkolás nagykonyhai berendezések
 • Ipari mosogatógép és fertőtlenítő berendezések
 • Büfé és állófogadás eszközei
 • Rozsdamentes bútor, munkaasztal
 • Konyhai kiegészítők
 • Nagykonyhai edények
 • Nagykonyhai gép alkatrészek

Nagykonyhai gépek szerepe

A nagykonyhai gépek és felszerelés minden kereskedelmi konyha vagy vendéglátó egység elengedhetetlen kellékei. Akár egy kis falusi kávézót, egy forgalmas önkiszolgáló éttermet, akár egy népszerű belvárosi éttermet üzemeltet, az általunkm kínált nagykonyhai gépek választéka időt, energiát és pénzt takarítanak meg az önök vállalkozásai számára. A legjobb kereskedelmi mikrohullámú sütőktől a többfunkciós főzőközpontokig, Wi-Fi csatlakozással egészítse ki konyháját a legnépszerűbb olasz és nemzetközi márkákkal.

A választékunk magában foglalja az összes olyan elemet, amelyek minden professzionális vendéglátási napi működésben kiemelkednek, ideértve:

 • a megbízható étkezési grilleket forgalmas szabadtéri rendezvényekre
 • rizsfőzőket nagy mennyiségű elvihető ételekre
 • vagy egyszerűen a kereskedelmi melegszendvics sűtőket a reggeli menü kibővítésére.

Nagykonyhai berendezész választékunk, konyhatechnika

Kombi, konvekciós, forrólevegős ipari sütők, 

A kombi ipari sütők gyors és egyszerű sütést, pörkölést, gőzölést vagy melegítést tesznek lehetővé. Optimalizálja teljesítményét és készítsen kivételes ételeket minden alkalommal egy kiváló minőségű kombi sütővel, a legjobbak közül, beleértve az Electrolux, az Sirman és a Maxima modelleket.

Függetlenül attól, hogy pékségben, étteremben, kávézóban vagy kocsmában főz, a konvekciós sütők gyors eredményeket biztosítanak. A legnépszerűbb márkák, köztük az Electrolux, az Sirman és a Maxima modellek közül választhat.

Ipari rostlap

Az ipari rostlap megkönnyíti az igény szerinti ételek gyors elkészítését. Öntöttvas, krómozott vagy rozsdamentes acéllemezekkel széles választékban készíthet ételeket, hogy a legjobb reggelit és a rostonsültek széles választékát ízletesen elkészíthesse ezen az elektromos berendezésen.

Ipari olajsütő

A kis kapacitású, egytartályos verziótól a legnagyobb ikertartályos, önálló ipari olajsütőkig ez a kategória magában foglalja a megbízható professzionális konyhagépek teljes skáláját, amik tökéletesek a finom ropogós ételek elkészítéséhez.

Ipari gáztűzhely és gáz sütő

Mindegy, hogy hatalmas hat égős ipari gáztűzhely vagy kisebb testvére van a célkeresztben - az ipari gáztűzhely és gáz sütő kategóriánk rendkívül nagyra becsült modellek széles választékát kínálja, amelyek mindennapi használatra alkalmasak a forgalmas professzionális konyhákban.

Ipari villanytűzhely és villanysütő

Az ipari villanytűzhely és elektromos sütő választék kombinálja a kényelem és a hatékonyság előnyeit, hogy kivételes főzési eredményeket érjen el. A megbízható és ismert márkanevek, mint például az Electrolux, Sirman és Maxima széles választékot kínálnak.

Ipari hűtőkamraIpari hűtőkamra

Az ipari hűtőkamra a professzionális konyhában használt legnagyobb hűtőszekrény. Néha Walk-In néven említik azokat a hűtőszekrényeket vagy fagyasztókat, rekesznyi élelmiszert lehet egyszerre hűteni vagy fagyasztani, mindezt biztonságosan tárolva egy bejárható hűtött vagy fagyasztott helyiségében.

A legtöbb ipari hűtőszekrénytől és kerekedelmi fagyasztótól eltérően a hűtőkamrák általában fix helyre kerülnek beépítésre és speciális beszerelést igényelnek. A nagyobb helyet igénylő ételeket, például a húst, a tejterméket, a halat és a zöldségeket általában hűtőkamrában tartják.

A hűtőkamrának az a fő előnye a hűtőszekrényhez képest, hogy nagy: a belső tárolókapacitása. A nagy kapaciotás miatt az ipari hűtőkamra lényegesen gazdaságosab lehet, mint tőbb a kisebb hűtőszekrény és csak egy berendezést kell tisztítani és karbantartani is.

Reméljük, hogy jó hangulatban töltik az idejüket a webshopunkban és maximálisan ki tudjuk elégíteni az igényüket. Széles választékban tarunk rozsdamentes bútorokat is.

Köszönjük hogy meglátogatott minket és jó vásárlást kívánunk a Chef konyhatechnika világában!

Nézze meg a kiemelt nagykonyhai berendezéseket, ezeket keresik látogatóink a legtöbbször!

Üdvözlettel,

chef-iparikonyhagépek.hu csapata

Vissza a nagykonyhai gépek és berendezések webshopunk tetejére

Webáruház készítés
olcsobbat.hu