A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Szűrés
Gyártó
kW
2,3 - 13
Kosár méret
Ár
0 Ft - 4 000 500 Ft
Google nyelv választó
Kategóriák
Összehasonlítás
TOP termékek
Partnereink

Ipari mosogató gép


Sorrend:


Sorrend:

Ipari mosogatógépek

A vezető ipari mosogatógépek az evőeszközök, tányérok, konyhai edények és üvegáru gyors és egyszerű gépi mosogatását szolgálják, ezzel kiküszöbölve minden gondot, hogy a konyhákon az első prioritásaira koncentrálhassanak, a minőségi ételek készítésére. A választékunkban megtalálható berendezésekre magas megbízhatóság és minőség jellemző, a forgalmazott termékeink minden igényt kielégítenek, függetlenül attól, hogy nagyméretű kereskedelmi konyhát vagy kisebb üzletet üzemeltet.

Egyszerűen használható berendezések közé tartozik a kompakt, pult alatti mosogatógépek, amelyek szépen illeszkednek a kisebb helyiségekbe, az otthon használatos gépekhez hasonló elrendezésben, de a mindennapi intenzív használatra szolgáló ipari mosogatógépek hatékonyabb és gyorsabb tisztító teljesítményével. A nagyobb áteresztő képességű mosogatógépek ideálisak a legnagyobb forgalmú ipari konyhákban is a mosogatási folyamat felgyorsítására nagy teríték és edény mennyiségek mellett, biztosítva a tökéletes mosogatást és a cseppmentes ragyogást.

A különböző ipari mosogatógépek megtalálhatóak mind frissvíz-, mind tartályos kialakításban is, valamint megtalálhatóak magas hőmérsékletű fertőtlenítési eljárással szerelt mosogatógépek is, amik tökéletesek olyan környezetben, ahol a fertőzésgátlás is kritikus.

Választékunkban megtalálhatóak az Electrolux, Maxima, Krupps és DVA gyártók gépei. Az ipari mosogatógép kiválasztásánál érdemes figyelembe venni, hogy mekkora mosogatógép kosár mérete, mekkora teljesítményű, mennyi edénytr tud egyszerre elmosogatni, mennyi idő allatt végzi el a szükséges mosogatást, milyen a elktromos csatlakozása és mennyi helyet foglal a konyhában.

A gépek mellett vannak a választékunkban a mosogatógépekhez használható kosarak, evőeszköztartók és egyéb kiegészítők is.

Nálunk az egyik leggyakrabban a KRUPPS ipari mosogatógép C432, pohár és tányérmosogató gép 230V, 2,86 kW készüléket vásárolják a tapasztalatok alapján. amely óránként 30 kosár edényt tud elmosogatni 75/90/110/130 másodperces ciklusidővel, 40x40-es korármérettel.

A modern konyhák elengedhetetlen része a gyors és hatékony mosogatógép, így a profi személyzetnek csak a konyha első fontosságú feladatára kell koncentrálnia, a jó ízű ételek főzésére és megfelelő tálalására. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő ipari mosogatógép kiválasztására, akkor kérdezzen tőlünk a jobb alsó sarokban található Messengeren vagy hívjon minket telefonon.

Vissza a nagykonyhai gépek és berendezések TERMÉKKATEGÓRIÁINAK tetejére az ipari mosogatógép oldalról >>>

Vissza a nagykonyhai gépek és berendezések WEBSHOPUNK tetejére az ipari mosogatógép oldalról >>>


Webáruház készítés